Projektovanie profesionálnych gastro kuchýň
Ak sa chystáte otvoriť novú prevádzku verejného stravovania alebo rekonštruovať existujúcu a práve stojíte v priestore, v ktorom bude profesionálna kuchyňa, je potrebné začať od základov. Dispozičné riešenie gastro prevádzky je východiskom k vynikajúcej funkčnosti.Žiadne dve komerčné kuchyne nie sú úplne rovnaké. Každá kuchyňa je plánovaná s ohľadom na charakter vydávaných jedál, počtu vydaných jedál alebo typ klientov.Koncept efektívnej kuchyne musí rešpektovať nasledujúce funkcie:
- ⇨Zásobovanie kuchyne
- ⇨Skladovanie surovín
- ⇨Príprava surovín na tepelné spracovanie, najmä mäsa a múčných jedál
- ⇨príprava zeleninových studených jedál
- ⇨Jednotlivé tepelné úpravy
- ⇨udržiavanie hotových jedál
- ⇨Výdaj jedál
- ⇨Umývanie riadu
Všetky týchto osem funkcií profesionálnej kuchyne zahŕňame do moderných a efektívnych konceptov pre verejné stravovanie.Aj keď existujú prakticky neobmedzené spôsoby realizácie komerčných kuchýň, vždy je potrebné brať do úvahy typ gastro-prevádzky, pre ktorú je kuchyňa určená.Nech sa jedná o koncept ostrovného modelu kuchyne alebo kuchyne rozdelenej na zóny, tím našich špecialistov a projektantov vám pripraví kompletné riešenie, ktoré dostanete v ucelenom formáte a už odkonzultované s ÚVZ SR.
Chcem ponuku +421 55 64 39 193DISPOZIČNÝ NÁVRH KUCHYNE
Spracovaním vstupných požiadaviek vytvoríme projekt, ktorého finálnym výstupom je 2D pôdorys dispozičného riešenia kuchyne a jej zázemia.Ako súčasť výstupu môžeme klientovi poskytnúť aj dispozičné riešenie baru alebo súvisiacich priestorov.Táto fáza tvorby kuchyne sa môže uskutočňovať prostredníctvom konzultácií s vami ako s investorom, na ktorých spoločne hľadáme efektívne fungovanie kuchyne.Vaše požiadavky konzultujeme a zaraďujeme do projektu.