Convotherm Maxx Pro Easy Dial

Konvektomaty Convotherm max pro easyDial sú vysoko kvalitné a technologicky vyspelé spotrebiče určené pre kuchyne verejného stravovania. Vďaka priaznivým cenovým podmienkam, nepretržitým inováciám, servisnej podpore a praktickému ovládaniu dnes patria k vysoko vyhľadávaným zariadeniam pre prípravu kvalitných jedál. Výhodou konvektomatov Convotherm je ich jednoduché ovládanie a robustné prevedenie. Kombinácia týchto vlastností poskytne kuchyni zariadenie,na ktorý si personál kuchye rýchlo zvykne a navarí vysoko kvalitné jedlo bez zdĺhavého zaškoľovania.

Typová rada maxx pro easyDial sa vyrába v sídle spoločnosti Convotherm Convotherm Elektrogeräte GmbH v Nemeckom mestečku Eglfing. Maxx easyDial je produktívny, robustný a jednoduchý na ovládanie. Tieto vlastnosti z neho robia optimálnu voľbu pre profesionálnu prípravu veľkého množstva jedál v školských kuchyniach, hoteloch, reštauráciách, maloobchode, rýchlom občerstvení, ako aj v gastronómii.

MAXX PRO EASY DIAL PRE PROFESIONÁLNU PRÍPRAVU VEĽKÉHO MNOŽSTVA JEDLA

Mám záujem o konvektomat
  • Dostupný v 56 variantoch
    Dostupný v siedmich veľkostiach so štyrmi základnými možnosťami a dvoma dizajnmi.
  • Jednoduchosť použitia
    Maxx pro easyDial má jednoduché ovládanie.
  • Vyrobený v Nemecku
    Presvedčivá súhra nekompromisnej kvality spracovania a jasného dizajnu.
  • Para a konvekcia na požiadanie
    Maxx pro easyDial je dostupný v boilerovom alebo nástrekovom prevedení. Obe varianty sa vyrábajú v elektrickom alebo plynovom prevedení.
  • Sofistikovaný
    Viacero inteligentných detailov pre efektivitu, hygienu, pohodlie, bezpečnosť a ergonómiu.
  • Priateľský k životnému prostrediu
    Konvektomaty Convotherm sú certifikované podľa normy Energy Star®. To zaručuje inovatívne energeticky efektívne zariadenia a záväzok k ochrane životného prostredia.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE

Pre nastavenie zariadenia nemusí personál kuchyne vstupovať do niekoľko úrovňového menu. Nastavenie varenia sa urobí jednoducho, len pár tlačidlami a verenie môže okamžite začať.

Jedným stlačením kuchárka školskej kuchyne alebo kuchár nastaví varenie v pare, varenie kombináciou pary a horúceho vzduchu, konvenčné varenie alebo regeneráciu hotových jedál.

Chráni aj pred popálením. Priechodné plochy sú voľné a neprekážajú tu otvorené dvere.

JEDNODUCHÉ VARENIE OPAKOVANÝCH JEDÁL

Často varí školská kuchyňa ryby? Uvarená ryby chutí zakaždým inak? Pre dosiahnutie rovnako skvelých výsledkov je tu databáza jedál, ktoré kuchyňa varí.

Ovládanie systémom „Stlač a var“ (Press&Go) je určené pre opakované varenie rovnakých jedál. Takto nemusí personál kuchyne odznova nastavovať všetky hodnoty varenia ale vybratím programu z kuchárskej knihy môže ktokoľvek spustiť varenie. Jedlo vyberiete z programu, vložíte suroviny a spustíte varenie. Hotovo. O ostatné sa postará Convotherm.

JEDNODUCHÉ NASTAVENIE PARAMETROV VARENIA

Nastavenie teploty, nastavenie času, vlhkosti sa nastaví jedným stlačením tlačidla. Umývanie je rovnako jednoduché a spustí sa jedným stlačením tlačidla.

Priebeh varenia signalizuje podsvietenie kruhového ovládača tromi farbami takže personám kuchyne aj z diaľky vidí v akom stave je varenie.

Žltá farba podsvietenia signalizuje že varenie ešte nezačalo a je „v príprave“

Červená farba podsvietenia signalizuje že varenie „prebieha“

Zelená pre farba podsvietenia signalizuje že verenie „skončilo“

EKONOMIKA PREVÁDZKY

Šetrenie na maxximum

Convotherm je jediným výrobcom konvektomatov s uzavretým systémom. Bežné konvektomaty teplo potrebné na varenie vypúšťajú z komory konvektomatu počas varenia do ventilácie, alebo ju vypúšťajú do kuchyne v ktorej je neskutočne vlhko a horúco robia z kuchyne peklo. Tam unikajú peniaze prevádzky.

Výrobca Convotherm myslel aj na to a skonštruoval konvektomat s uzavretým systémom.

Kým niektoré konvektomaty pracujú pri varení až s 300°C patentovaný uzavretý systém si vystačí s teplotou do 250°C. To má ohromný dopad na životnosť konvektomatu, ktorá môže byť až 20 rokov pri zachovaní rovnakého výkonu.

Ako funguje uzavretý systém Convotherm?

Uzavretý systém funguje v konvektomate ako pokrievka na hrnci, ktorá udržiava teplo v hrnci. Tak ako vďaka pokrievke zohrejete vodu rýchlejšie s nižšou spotrebou energie tak aj vďaka uzavretému systému v konvektomate ušetrí škola enormné náklady na vodu a el. energiu.

Mám záujem o konvektomat

MIZNÚCE DVERE A BEZPEČNOSŤ

Pri konvektomatoch Maxx Pro sa otvorené dvierka dajú úplne zasunúť po boku konvektomatu a nepredstavujú viac horúcu prekážku v pohybe po kuchyni. Bezpečná kuchyňa a voľný pohyb v nej je zabezpečený.

Benefity miznúcich dvierok

  • minimalizovanie úrazov a popálenín
  • bezpečnejší pohyb po kuchyni
  • ideálne riešenie pre stiesnené pomery kuchyne

JEDNODUCHÉ ČISTENIE

Umývanie a čistenie kuchynských zariadení zaberá personálu kuchyne rovnako veľa času a energie ako samotné varenie. Convotherm vyvinul pre konvektomaty čistenie, ktoré je unikáme svojou jednoduchosťou a úspornosťou.

Pomocou tlačidla na umývanie zariadenia obsluha konvektomatu jeho stlačením spustí umývací program. Konvektomat si sám nadávkuje potrebné množstvo umývacieho prostriedku a spustí umývací cyklus na konci ktorého je konvektomat úplne umytý, dezinfikovaný a pripravený na ďalšie varenie.

Umývací prostriedok je tekutý, vysoko účinný a dodáva sa v 10L bandaskách takže po inštalácii nie je nutná neustála manipulácia s tabletami ako pri ostatných konvektomatoch.

DEZINFEKCIA PAROU

Táto funkcia spoľahlivo a lacno sterilizuje kuchynské náčinie parou.

Dôkladne vyčistený riad a iné žiaruvzdorné kuchynské náradie možno jednoducho vložiť do spotrebiča a bezpečne sterilizovať stlačením tlačidla pomocou 30-minútového automatického parného čistiaceho programu pri 130 °C.

Mám záujem o konvektomat