„Spoznajte postupy, ktoré vytvárajú ZISKOVÉ kuchyne.“

ŽIVÉ VARENIE
s konvektomatom a multifunkčnou panvicou Rational

Bezplatné. Nezáväzné. Autentické.

7.5.2024

PREZENTÁCIA MULTIFUNKČNEJ PANVICE iVario®Pro a KONVEKTOMATU iCombi®Pro

Kuchynské štúdio BIDFOOD PREŠOV Ku Magašu 1, Prešov Začiatok prezentácie 11:00

Rezervujte si miesto

21.5.2024

PREZENTÁCIA MULTIFUNKČNEJ PANVICE iVario®Pro a KONVEKTOMATU iCombi®Pro

Kuchynské štúdio BIDFOOD PREŠOV Ku Magašu 1, Prešov Začiatok prezentácie 11:00

Rezervujte si miesto

12.6.2024

PREZENTÁCIA MULTIFUNKČNEJ PANVICE iVario®Pro a KONVEKTOMATU iCombi®Pro

Kuchynské štúdio BIDFOOD PREŠOV Ku Magašu 1, Prešov Začiatok prezentácie 11:00

Rezervujte si miesto

26.6.2024

PREZENTÁCIA MULTIFUNKČNEJ PANVICE iVario®Pro a KONVEKTOMATU iCombi®Pro

Kuchynské štúdio BIDFOOD PREŠOV Ku Magašu 1, Prešov Začiatok prezentácie 11:00

Rezervujte si miesto

VYBUDUJTE MAXIMÁLNE ZISKOVÚ KUCHYŇU  

Efektivita varenia a ziskovosť kuchyne je dnes vysoko ovplyvnená použitím správnej technológie. Vybrať si z ponuky, ktorú trh ponúka môže byť pre zákazníkov otázka aj niekoľkých mesiacov. Na to, aby ste sa mohli veľmi rýchlo zorientovať a vybrať si potrebné zariadenia pravidelne organizujeme Živé varenie s profesionálnymi kuchármi Rational.

Na živom varení sa sami presvedčíte, že tieto moderné technológie šetria množstvo hodín práce kuchárom tým, že vyberú, nastavia a dohliadnu na každú tepelnú úpravu surovín. Kvalitné dokončenie celkovej úpravy jedál je potom pre kuchárov ďaleko jednoduchšie a rýchlejšie. Je preto dôležité vedieť s nimi správne zaobchádzať, rozumieť im a pracovať s nimi tak, aby efektivita práce bola čo najlepšia a príprava jedál bola čo najkvalitnejšia.

NEROBTE KOMPROMISY S ENERGIOU A UŠETRITE AŽ 40% ENERGIÍ PRI VARENÍ

POROVNANIE PRÍKONU MULTIFUNKČNEJ TECHNOLÓGIE S KLASICKOU KUCHYŇOU

Multifunkčná kuchyňa

  •      ⇨ Produkcia 700 jedál/smena
  •      ⇨ Počet zariadení: 4
  •      ⇨ 2 x Konvektomat
  •      ⇨ 2x Multifunkčná panvica
            Celkový príkon: 106kW

Úspora 36,4 kW. Varte efektívne.

Klasická kuchyňa

  •      ⇨ Produkcia 450 jedál/smena
  •      ⇨ Počet zariadení: 11
  •      ⇨ 2 x Tál s rúrou
  •      ⇨ 3 x Kotol 85l
  •      ⇨ 3 x sporák
  •      ⇨ 2 x Rúra/konvektomat
  •      ⇨ 1 x Fritéza
           Celkový príkon: 142,4kW

Pre rezerváciu účasti a info volajte

Výhodou týchto Živých varení je možnosť komunikácie priamo s kuchármi, ktorí dostávajú priame otázky na rôzne témy, ako sú napr. postupy pri varení, množstvá surovín pre určité kapacity jedál, rýchlosť a logistika v kuchyni, množstvo a kvalifikáciu kuchárov atď.

Tieto otázky sú priamo zodpovedané pre všetkých zúčastnených a každý účastník dostáva dostane odpovede, aby si vedel urobiť kompletnú predstavu o fungovaní modernej verzie ich budúcej kuchyne.

ŠETRITE A TVORTE ZISK OD PRÍPRAVY SUROVÍN AŽ PO KVALITNÉ JEDLO

Varenie 4x rýchlejšie ako bežné multifunkčné zariadenia a s 40% nižšou spotrebou energie.

Poradíme vám ako variť efektívne 

Špeciálne zaškolení kuchári predvedú na živom varení efektívne varenie jedál na zariadeniach Rational v profesionálnom prostredí nášho školiaceho centra. Zo surovín, ktoré sú bežne dostupné pripravia naši kuchári niekoľko jedál tak ako by ich varili pre vašich stravníkov alebo zákazníkov. V reálnom čase a za prítomnosti účastníkov živého varenia pripravia jedlá od počiatočných prác až po konečnýprodukt – kvalitné jedlo v krátkom čase, za pomoci využitia funkcii technológie Rational.

YouTube video

Živé varenie. Rezervujte si svoje miesto.

    KONVEKTOMATY RATIONAL

    Ukážeme vám inteligentné postupy

    Na živom varení vám predvedieme tipy a návody ako variť efektívne od profesionálnych kuchárov školených priamo u výrobcov Rational. Všetky vynikajúce výsledky ich práce boli zaznamenané do softwaru týchto strojov. V dnešnej dobe sa rozvíja spolupráca týchto kuchárov s kuchármi z celého sveta, ktorí posielajú a testujú svoje recepty.

    Po kontrole receptu sú automaticky pridané do zoznamu štandardných receptov a využívať ich môže akýkoľvek kuchár, ktorému sa to zapáči a chce ich ponúknuť svojim hosťom. Predvedieme vám možnosti ako za krátky čas a vo vysokej kvalite použiť zariadenie ako fritézu, varidlo cestovín, opekaciu platňu, dvojplášťový kotol a panvicu.

    Varenie v konvektomate

    Pri živom varení vám predvedieme postup, pri ktorom do konvektomatu zadáme len suroviny a požadovaný výsledok hotového jedla a o všetko ostatné sa postará stroj, ktorý s vami komunikuje. Presvedčíte sa sami o efektivite a akou je dnes možné pracovať v gastro prevádzkach.

    MULTIFUNKČNÁ PANVICA RATIONAL iVario®Pro

    Ukážeme vám, ako nahradiť jednoúčelové zariadenia vo vašej kuchyni jedným inteligentným.

    Multifunkčná Panvica Rational iVariPro varí 4 krát rýchlejšie ako štandardné panvice s úsporou až 40% energie.

    Šetrenie času a energie je na mieste. Multifunkčná panvica iVarioPro spotrebuje podstatne menej energie.

    Pri varení v podmienkach gastro kuchýň potrebuje až o 40% energie menej oproti iným zariadeniam pri 4 krát vyššej rýchlosti varenia a kvalitnejšom varení .

    Tento údaj v praxi odstavuje z prevádzky väčšinu štandardných jednoúčelových zariadení v kuchyni.

    Živé varenie dodržiava postupy k dosiahnutiu vašich cieľov. Výber a príprava surovín, odskúšané postupy varenia, vynikajúce hotové jedlá generujúce zisk.

    Referencie účastníka živého varenia

    „Živé varenie bola pre mňa nesmierna inšpirácia. Odporúčam všetkým tým, ktorí chcú variť maximálne efektívne a so ziskom .“

    Naše živé varenia sú predvádzané tak, aby účastník mohol vidieť tieto technologické úpravy od úplného začiatku až po kvalitné jedlo, ktoré sám ochutná. Živé varenie je bez poplatku s možnosťou prihlásiť sa opakovane, čo je obrovská výhoda pre postupné doškolenie ďalšieho personálu pre reštaurácie, kantíny, veľko kuchyne, alebo kuchyne verejného stravovania.

    Účastníci živého varenia majú k dispozícii tel. číslo pre hotline službu, s ktorou môžu komunikovať aj po tomto varení, priamo zo svojej prevádzky. Živé varenia realizujeme min. raz do mesiaca a zabezpečenie účasti spočíva len v rezervovaní miesta pretože kapacita miest je obmedzená. Varenie trvá približne 3 hodiny po ktorých majú účastníci kompletné informácie o modernom varení a ktoré vedia okamžite aplikovať do svojej kuchyne.