Neustále zmeny v prostredí podnikania a nestabilita v správaní personálu menia spôsob, akým budú fungovať profesionálne kuchyne v ďalších rokoch. Tieto zmeny zásadne ovplyvňujú schopnosť dosahovať stabilný profit gastro prevádzok. Trend automatizácie prípravy jedál sa už aj v súčasnosti zavádza do gastro prevádzok a v najbližších rokoch bude naďalej rásť. Toto je silný trend, ktorému sa gastro nevyhne a napriek počiatočným problémom mu prinesie veľa efektivity. Ziskovosť kuchyne ide ruka v ruke so schopnosťou prevádzky predať menu kuchyne, so zručnosťou kuchárov stabilne variť kvalitné jedlá a ochotou obsluhy ctiť si hosťa či stravníka. Pri dnešnej fluktuácii zamestnancov a odvodovom zaťažení zamestnávateľa to môže byť ťažký oriešok. Riešenie tejto situácie je známe, odskúšané a realizovateľné.

V spôsobe fungovania kuchyne prebieha revolúcia. Nenápadná a predsa dramatická.

Prvé pravidlo pre ziskovú kuchyňu

Nahraďte 7 jednoúčelových neefektívnych zariadení jedným inteligentným. Jednoúčelové zariadenia v profesionálnej kuchyni vyžadujú viac energií, viac ľudí, viac surovín. Toto je neudržateľné. Pri dnešných trendoch varenia, stravovania, objednávania a distribúcie jedla je rýchlosť fungovania kuchyne zásadná. Tie najziskovejšie kuchyne využívajú multifunkčné inteligentné zariadenia, ktoré dostávajú kuchyňu do zisku. Nočné automatické varenie, alebo varenie rôznych jedál z rovnakých surovín, súčasné varenie rôznych jedál v jednom zariadení dáva zmysel dnešnému podnikaniu v gastronómii. Ak chcete byť efektívny zjednodušte varenie v kuchyni.

Vezmite si inšpiráciu od ľudí, ktorí varia efektívne.

iVarioPro Gastma

Multifunkčná panvica RATIONAL iVarioPro Reštaurácia Apetit Furča Košice. Počet vydaných jedál 120- 150 denne s prevahou hotových jedál. Do inštalácie iVarioPro varili v klasicky vybavenej kuchyni, tzn. plynový sporák, fritézy, grily, plynové rúry apod. Po ukážke ako funguje moderná kuchyňa na Živom varení ako sa dá variť efektívne sa rozhodli zmeniť koncept varenia. Rozkolísané príjmy, neoptimálne využitie personálu, používanie množstva panvíc, hrncov, zariadení a s tým súvisiaci čas na ich zohrievanie, prípravu jedál, čistenie atď bolo motiváciou pre nabratie inšpirácie na našom živom varení. Pozvánka a účasť na živom varení zmenili pohľad majiteľov na fungovanie kuchyne. Ihneď po prvých jedlách varených priamom pred ich zrakmi uvideli prínos a potenciál multifunkčnej panvice a rozhodli sa zaobstarať si ju. Krátke zhrnutie ich skúseností s iVarioPro po niekoľkých mesiacoch prevádzky:

  • Čas, ktorý potrebovali na rozhodnutie kúpiť iVarioPro po účasti na Živom varení bol 10 min.
  • 70% surovín sa varí v jedinom zariadení iVariPro
  • 20% surovín sa varí v konvektomate
  • 10% surovín sa varí na sporáku
  • Výrazná úspora na spotrebe elektrickej energie
  • Výrazne kvalitnejšie a chutnejšie jedlá
  • Neporovnateľne kratšie varenie
  • Po mesiaci varenia v iVarioPro sa rozhodli pre ďalšie multifunkčné zariadenie RATIONAL.

Vlastnú skúsenosť ako efektívne variť na tomto zariadení a organizovaní varenia získate na našom ŽIVOM VARENÍ. Prihláste svoju účasť TU  

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro 2-S – multifunkčná panvica tlaková

20,530.00

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro L – multifunkčná panvica tlaková

22,820.00

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro XL – multifunkčná panvica tlaková

29,680.00

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro 2-XS – multifunkčná panvica

11,980.00

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro XL – multifunkčná panvica

25,810.00

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro L – multifunkčná panvica

19,420.00

Multifunkčné panvice s príslušenstvom Rational

RATIONAL iVario Pro 2-S – multifunkčná panvica

17,700.00

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *